Амттай тарвас таних зөвлөмж
2018.04.08

Зуны цагт тарвасанд дургүй хэн байх вэ дээ? Бүхий л хүмүүс амттай, шинэхэн жимсэнд дуртай нь мэдээж. Зарим даа бидэнд яг мэргэжлийн туршлага их ногоочин шиг заавал хувааж үзэхгүйгээр шүүслэг, амттай, чихэрлэг гээд л таарч тохирсныгнь авахад туршлага дутдаг тал бий.


Зуны цагт тарвасанд дургүй хэн байх вэ дээ? Бүхий л хүмүүс амттай, шинэхэн жимсэнд дуртай нь мэдээж. Зарим даа бидэнд яг мэргэжлийн туршлага их ногоочин шиг заавал хувааж үзэхгүйгээр шүүслэг, амттай, чихэрлэг гээд л таарч тохирсныгнь авахад туршлага дутдаг тал бий.

Өнөөдөр танд туршлагатай ногоочны зөвлөмжийг хүргэж байна.  Танд таалагдсан бол #Share хийгээд хадгалаад аваарай.

Гадаргуу дээрх толбо

Боловсорсон тарвас нь үргэлж #creamy #шар эсвэл улбар шаргалдуу толбо байдаг. Цагаан биш!

Бүслүүр хээ, доод хэсэг

Бүслүүр, зурааснууд нь хүрэн өнгөтэй байх нь тухайн тарвасын цэцгийн тоос хүртээлтэнд зөгийнүүд ихээр суусан ба чихэрлэг амттай болгодог.

Хүү болон Охин тарвас

Ихэнх хүмүүс тарвасанд хүйс байдаг талаар мэддэггүй байх. жишээ нь хүү тарвас нь том, өндөр сунасан хэлбэртэй бөгөөд илүү усархаг амттай.

Харин охин тарвас нь навтгар хэлбэртэй ба илүү чихэрлэг амттай байдаг.

Хэмжээнд анхаарал хандуулаарай

Хэт томыг эсвэл жижгийг сонгох нь нээх таатай биш. Дундаж хэмжээг сонгож байгаарай.

Сүүлээр нь шинжлэх

Хуурай харагдаж буй сүүл нь тухайн тарвасыг боловсорсонг илэрхийлдэг. Харин сүүлийн өнгө нь ногоон байвал тарвасыг хэтэрхий эрт хурааж авсан байдаг тул бүрэн боловсроогүй байдаг.

Танд амжилт хүсье. Дэвшилтэд технологи нь бүтээмжийг дагуулдаг. 15-н жилийн туршлагатай Мөнх Ногоон Тал ХХК